Analýza faktorů vedoucích k rozvoji inovací ve veřejném sektoru - Jirásková, Kateřina
Zvyšujúci sa tlak na inovácie sa stále viacej prejavuje aj vo verejnom sektore, ktorý je charakteristický svojím sklonom k neefektívnosti. Príspevok sa zaoberá dôvodmi, ktoré vedú k rozvoju inovácií vo verejnom sektore, keď v tejto časti národného hospodárstva chýba finančné zainteresovanie osôb alebo skupín akcionárov.