TOP 100 nejhodnotnějších značek roku 2008 - Brožová, Miloslava
Rebríček TOP 100 BrandZ - založený nielen na ekonomických dátach, ale sa zaoberá aj hodnotením používateľov jednotlivých značiek, predpokladaným rastom a rizikami týchto značiek. Hlavné globálne trendy vyplývajúce z výskumu - nárast čínskych značiek, rýchlejší rast silných značiek, vzostup technológií, internet, inovatívnosť, investície do luxusu, dôraz na spotrebiteľov ako kľúč k úspechu.