Ohodnocovanie majetku obce - Miškanin, Marián
Pojem a použitie majetku obce podľa zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v z.n.p. Ohodnocovanie majetku obce podľa IVS (International Valuation Standards).