Kontextová reklama brandovým nástrojem - Šifra, Ján
PPC (pay per click) reklama na internete. Obchodný model PPC. Dva druhy PPC reklamy podľa J. Owyanga: reklama vo vyhľadávačoch a kontextová reklama. Ciele kontextovej reklamy. Šírenie značky na internete.