Energia a jej postavenie v hospodárstve Slovenska - Baláž, Peter
Situácia na trhoch s energiami a strategické zámery SR. Štruktúra energetického trhu SR. Postavenie jednotlivých médií na energetickom trhu SR. Jadrová energia. Zemný plyn. Tuhé palivá. Ropa.