Benchmarking and competitive advantage - Lipianska, Júlia
Prezentácia výsledkov výskumu súvzťažnosti medzi rôznymi typmi benchmarkingu a udržateľnou konkurenčnou výhodou. Efektívne spôsoby dosahovania konkurenčných výhod. Prípadová štúdia.