Porovnávacie metódy hodnotenia podnikov a možnosti ich využitia - Kardoš, Peter
Charakteristika porovnávacích metód. Výhody a nevýhody použitia metód založených na trhovom princípe. Odvodenie hodnoty podniku z porovnateľných transakcií. Odvodenie hodnoty podniku z údajov o podnikoch uvádzaných na burzu. Úprava podnikateľskej metódy v Slovenskej republike. Praktické využitie porovnávacej metódy v SR.