Finančné služby v centre pozornosti Európskej únie - Chovancová, Božena
Tvorba jednotného trhu pre finančné služby. Priority a opatrenia v oblasti finančných služieb. Nové iniciatívy Európskej komisie pre finančné služby roku 2007. Bariéry a nedostatky v oblasti retailových služieb. Ciele a opatrenia v oblasti retailových služieb. Jednotná európska platobná oblasť (SEPA). Platobné karty. Retailové investovane do cenných papierov.