Bilaterálne vzťahy medzi Slovenskou republikou a Svätou stolicou - Vokálová, Emília
Obsah zmluvných úprav medzi štátom a Svätou stolicou. Právna úprava Zmluvy na Slovensku. Jej princípy. Hlavné námietky proti zmluve.