[Hypotekárne bankovníctvo - finančné nástroje na podporu bytovej výstavby] - Belás, Jaroslav
Recenzia na publikáciu o hypotekárnom bankovníctve a finančných nástrojoch na podporu bytovej výstavby v Slovenskej republike. Kniha je určená študentom vysokých škôl, pracovníkom bánk a iných inštitúcií, účastníkom kurzov ďalšieho vzdelávania, manažérom a podnikateľom.