[Podniková diagnostika] - Šúbertová, Elena
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá podnikovou diagnostikou. Cieľom publikácie je vysvetliť študentom základy diagnostiky podniku, a to postupne v štyroch nadväzujúcich kapitolách.