[Sociálna politika] - Pongráczová, Eva, 1971-
Recenzia na publikáciu autorského kolektívu interných členov Katedry sociálneho rozvoja a práce Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Cieľom publikácie bolo rozobrať základné i niektoré čiastkové problémy sociálnej teórie a praxe a poskytnúť čitateľom orientáciu v danej oblasti.