Kellerova kritika odbúravania sociálneho štátu v procese globalizácie - Šikula, Milan
Dnešný sociálny štát. Fenomén flexibilnej práce. Flexibilizácia rodiny. Stárnutie populácie. Predlžovanie odchodu do dôchodku. Stratégie transnacionálnych korporácií. Zmodernizovaná populácia. Mentalita globalizácie. Sociálna demokracia.