Podnik, ekonomie potenciálu a spontánní řád - Mikoláš, Zdeněk
Potenciál firmy ako definičné východisko vymedzenia podniku. Vzťahy formovania potenciálu firmy. Globálna podniková ekonomika. Moc a mobilita. Rozvojový potenciál podniku. Inovácie. Dynamika rozvoja firmy.