Několik podnětů k pokusu o systematizaci v terminologii integrační teorie - Zlý, Bohumír
Obsahové vymedzenie pojmu integrácia. Kritéria pre odlíšenie javov integračného a neintegračného charakteru. Chápanie stupňov integrácie. Región, regionalizácia a regionalizmus.