Z praxe outsourcingu - Nejedlý, Miroslav
Chyby, ktoré outsourcing menia na komplikovanú, problematickú a drahú záležitosť: neskúsený dodávateľ, problémy s kvalitou, móda outsourcingu, závislosť na dodávateľovi, dobré meno dodávateľa, prekvapujúce vedľajšie efekty.