Jak naplánovat virální kampaň - Hacker, Pavel
Definícia virálneho marketingu. Obsah a cieľ virálneho marketingu. Šírenie na internete. Využívanie tzv. sociálnych sietí. Problematika merania a vyhodnotenia virálnej kampane.