Organizace a procesy - Satin, Ján
Najdôležitejšie organizačné objekty (business entity): pracovník, pracovná pozícia, organizačná jednotka, pracovná úloha (rola). Vzťahy medzi základnými entitami. Dynamika organizačných štruktúr. Optimalizácia procesov. Znalostná náročnosť procesov. Dynamické priraďovanie rolí.