Štrukturálne súvislosti slovenskej ekonomiky na báze input-output analýzy - Lábaj, Martin, 1982-
Popis Leontiefovho otvoreného statického modelu, prostredníctvom ktorého je možné analyzovať priame a nepriame efekty jednotlivých zložiek konečného dopytu na domácu produkciu, zamestnanosť, pridanú hodnotu a dovoz zo zahraničia. Databáza údajov potrebných na uskutočnenie analýzy, ich dostupnosť a spôsob vykazovania. Prezentácia výsledkov analýzy multiplikátorov a efektov jednotlivých zložiek konečného dopytu.