Nové formy podnikania v doprave a logistike - Hansenová, Heda
Faktory ovplyvňujúce podnikanie v doprave a logistike. Liberalizácia infraštruktúry medzinárodného podnikania ako podmienka efektívneho fungovania prepravných služieb v medzinárodnom meradle. Rozvoj celosvetovej door-to-door a just-in-time logistiky. Logistická koncepcia 3PL. Služby 3PL.