Informačné zabezpečenie rozhodovania v praxi manažérov slovenských podnikov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza súčasného stavu v informačnej podpore rozhodovania v slovenských podnikoch s cieľom poskytnúť odporúčania v tejto oblasti. Objektom záujmu boli nasledovné oblasti: zdroje informácií potrebných pre rozhodovanie a ich forma, spôsoby získavania informácií a využitie jednotlivých typov informačných systémov pre podporu rozhodovacích procesov. Manažéri by privítali inú štruktúru a formu poskytovaných údajov. Výsledky výskumu poukázali aj na nedostatočne a nevhodne budované informačné systémy a na problém straty podnikového know-how. V nedostatočnej miere je využívaný informačný potenciál podriadených.