Prečo by sa firmy mali správať spoločensky zodpovedne a aké benefity z toho plynú? - Liptáková, Elena
Benefity spoločensky zodpovedného správania sa firiem. Úzka súvislosť medzi úspechom v podnikaní a spoločensky zodpovedným správaním. Väčšia stabilita firiem. Vnímanie environmentálnej zodpovednosti v USA - výsledky výskumu. Pravdepodobnosť dosiahnutia vyšších ziskov.