Stratégia najväčších transnacionálnych korporácií v podmienkach utvárania znalostnej ekonomiky a spoločnosti - Šikula, Milan
Fungovanie transnacionálnych korporácií. Evolúcia mega-inštitúcií. Nový prístup k meraniu výkonnosti. Hodnota vytváraná zamestnancami. Stupeň komplexity (zložitostí) veľkých korporácií.