Vývoj e-obstarávania v prostredí Európskej únie - Paálová, Petra
Legislatíva týkajúca sa verejného obstarávania v Európskej únii. Podmienky elektronického obstarávania v Európskej únii. Elektronické verejné obstarávanie v Slovenskej republike.