Špeciálne podielové fondy nehnuteľností - Magicová, Lucia
Legislatívna úprava špeciálnych podielových fondov nehnuteľností. (Podľa zákona č. 213/2006 ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 594/2003 Z. z. o kolektívnom investovaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov).