Vplyv súčasného vývoja na ropnom trhu na ceny "non-fuel" komodít - Zábojník, Stanislav, 1984-
Stručná analýza ropného trhu v roku 2008. Break-even prices a ziskovosť vybraných producentov ropy. Príčiny a následky vysokej ceny ropy.