Vstup SR do eurozóny verzus medzinárodný platobný systém - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Voľný pohyb financií v rámci krajín Európskej únie. SEPA inkaso (SEPA direct debit) - cezhraničné zmocnenie k inkasu. SEPA platobné karty.