Platobné riziko je stále veľké
Prieskum European Payment Index (EPI) zisťoval platobnú disciplínu v jednotlivých európskych krajinách (25 krajín). Zistené výsledky nie sú pre Slovenskú republiku opäť nijako potešiteľné. Rekordné množstvo neuspokojených pohľadávok (veľké percento sa týka SR) ohrozuje európsku ekonomiku. Pohľadávky brzdia vývoj ekonomiky. Platobná disciplína na Slovensku. Zhrnutie výsledkov EPI. Odporúčania.