Medzinárodný manažment a podnikanie - Ubrežiová, Iveta
Nové reality v chápaní medzinárodných vzťahov v novom tisícročí. Dominantným subjektom vývoja medzinárodného podnikania sú transnacionálne korporácie. Charakteristika medzinárodného manažmentu. Svetové hospodárske prostredie. Medzinárodné podnikanie v zmysle International business. Formovanie teórie medzinárodného podnikania. Niektoré pojmy potrebné pre riadenie medzinárodných organizácií. Globalizácia a jej vplyv na medzinárodné podnikanie. Pokračovanie.