Sekvenčný test pre opraviteľné systémy v závislosti na čase - Viktorínová, Božena
Sekvenčný test v závislosti na čase, kde kritériom pokračovania resp. padnutia testu je prekročenie maximálneho povoleného počtu nezhodných produktov za jednotku času s dopredu daným rizikom odberateľa. Metodika sekvenčného testu. Poissonovo rozdelenie.