Využitie viackriteriálneho rozhodovania v oblasti nákladnej dopravy - Némethyová, Lucia
Viackriteriálne rozhodovanie v oblasti nákladnej dopravy ako podporný aparát pre manžérov pri výbere varianty, ktorá sa blíži k optimu. Postup pri rozhodovaní podľa viacerých kritérií.