Riziká v obchode s investičnými celkami a možnosti ich eliminácie - Pullmanová, Terézia, 1953-
Proces obstarávania a výstavby investičného celku. Riziko vo všeobecnosti. Kategorizácia rizika. Analýza rizika investičných celkov. Odstránenie príčin rizika. Zmluvné obmedzenie rizík. Transfer rizika. Diverzifikácia rizika. Obmedzenie rizika kalkuláciou.