Současné trendy v B2B marketingu - Přikrylová, Jana
Konkurencia na B2B trhoch. Trhy rozvojových krajín - príležitosť aj hrozba. Vytváranie partnerských sietí a aliancií. Využívanie informačných technológií a internetu. B2B elektronický trh. Relationship marketing. One to one marketing.