Počítanie v eurách
Príprava registračných pokladníc na prechod na euro menu. Prípadná kúpa novej registračnej pokladnice. Duálne zobrazovanie cien. S prípravou na zavedenie eura obchodníci musia začať skôr ako 1. januára 2009. Po skončení duálneho obehu bude od 17. januára 2009 zákonným platidlom euro. Zaokrúhľovanie cien.