Gender gap: a case of Slovakia - Mikušová, Nora, 1978-
Rozdiely medzi pohlaviami na príklade Slovenskej republiky. Rozdiely v príjmoch mužov a žien - demografické fakty. Životný cyklus - vysvetlenie na príklade. Model. Demografické fakty. Príklad Slovenska.