socio-technical view on supply-chain management problems - Grabot, Bernard
Proces plánovania v súčasných dodávateľských reťazcoch. Skutočné príklady z leteckého a automobilového priemyslu. Francúzsky letecký priemysel. Príklady z nemeckého a slovenského automobilového priemyslu. Koordinácia plánovania ako socio-technický proces.