Nové trendy v mezinárodním podnikání - Hostaša, Miloslav
Forma podnikania v zahraničí z hľadiska prínosu a rizík. Nové trendy a spôsoby podnikania v zahraničí . Hlavné problémy pri riadení firmy v hostiteľskej krajine. Ďalšia forma získania firmy v zahraničí. Organizačná štruktúra zahraničnej firmy.