Rozvoj podmienok inovácie marketingových a obchodných činností podnikov po vstupe SR do EU - Mariaš, Miroslav
Nový marketing ako proces tvorby hodnoty. Elektronický marketing. Rozhodujúce modernizačné trendy marketingových činností. Inovácie ako základ inovačných stratégií.