Hlavné trendy a predpokladané smery vývoja na trhu práce - Rievajová, Eva
Hlavné trendy a predpokladané smery vývoja situácie na trhu práce s ohľadom na prebiehajúce sociálno-ekonomické procesy v spoločnosti. Charakteristika procesov: megatrendy v rozvoji, globalizácia, ako objektívny proces s jej pozitívami i negatívami, turbulencie, rizikový proces permanentných zmien, informačné technológie, informačné a komunikačné systémy, virtuálne prostredie.