Vvyužitie moderných manažérskych metód a CRM v procese riadenia organizácie - Kubina, Milan
Súčasná situácia v oblasti manažmentu. Moderné manažérske metódy. Petersov a Watermanov model dokonalosti. Reengineering. Kaizen. Systém riadenia kvality. Six Sigma. 3D Management. Hodnotový manažment. Systém merania výkonnosti BSC. Riadenie dodávateľského reťazca. Benchmarking. Controlinig. Nový marketingový prístup. Budovanie vzťahov. Stratégia udržiavania zákazníkov. Riadenie vzťahov so zákazníkmi.