Komunikácia v manažmente doručovateľskej akciovej spoločnosti - Ferencová, Martina
Efektívnosť komunikácie, ktorú využíva manažment i ostatní zamestnanci najväčšej doručovateľskej spoločnosti, pracoviska Košice a návrh zmien, ktoré by viedli k zlepšeniu komunikácie a odstráneniu jej nedostatkov. Analýza súčasného stavu komunikácie, zistenie jej predností a nedostatkov, zistenie efektívnosti najčastejšie využívaných jednotlivých spôsobov komunikácie medzi zamestnancami a stanovenie návrhov na odstránenie bariér a zlepšenie spätnej väzby v komunikácii.