Rozvoj, význam a determinanty informačných technológií v Slovenskej republike a v európskom priestore - Workie Tiruneh, Menbere
Postavenie Slovenska z pohľadu rozvoja informačných technológií jednak v porovnaní s vyspelejšími krajinami (napríklad EÚ-15), ale aj s tými krajinami, ktoré sú porovnateľné so Slovenskou republikou z viacerých aspektov. Analýza postavenia Slovenska, pokiaľ ide o investície do sektora IT a hlavných determinantov efektívneho využitia IT, produktov a služieb. Empirické dôkazy týkajúce sa kľúčových determinantov sektora IT. Význam investícií do informačných technológií vo svete vrátane Slovenska.