Konkurenčná schopnosť a konkurenčné výhody výrobných podnikov pri prenikaní na medzinárodné trhy - Teplická, Katarína
Konkurenčná schopnosť a meranie výkonnosti výrobných podnikov. Faktory, ktoré ovplyvňujú konkurencieschopnosť podnikov. Percentuálne porovnanie faktorov úspešnosti. Najvýznamnejšie faktory úspešnosti výrobných podnikov v medzinárodnom rebríčku. Hodnotenie faktorov úspešnosti a výkonnosti vybraných slovenských podnikov. Základný vzťah konkurencieschopnosti a ekonomického rastu.