Vplyv novej ekonomiky na mechanizmus fungovania kapitálového trhu - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Flexibilita trhov. Štruktúra novej ekonomiky. Udržateľný ekonomický rast. Trendy na kapitálových trhoch. Slovenský kapitálový trh. Vplyv integrácie a globalizácie v slovenskom finančnom. Úloha štátu.