Pohľadávka ako nepeňažný vklad - Harumová, Anna, 1955-
Charakteristika nepeňažného vkladu. Postúpenie pohľadávky. Pohľadávka ako súčasť majetku. Opravné položky k pohľadávkam. Stanovenie hodnoty pohľadávky. Účtovné aspekty vkladu pohľadávky do základného imania. Daňové aspekty vkladu pohľadávky do základného imania.