Postavenie a úlohy vysokých škôl v ekonomickom a sociálnom rozvoji - Habánik, Jozef
Budovanie znalostnej spoločnosti a ekonomiky je základným predpokladom dlhodobej konkurencieschopnosti. Potreba budovania novej politiky vzdelávania a celoživotného vzdelávania. Regióny ako hybná sila ekonomického a sociálneho rozvoja. Úloha vysokých škôl v ekonomickom a sociálnom rozvoji.