Rozdělení Československa a následný ekonomicko-sociální rozvoj - Liďák, Ján
Rozdelenie československej federácie a jeho vplyv na ekonomicko-sociálny vývoj novovzniknutých republík - českej a slovenskej. História a súčasnosť vzniku a vývoja Českej republiky a Slovenskej republiky. Faktory ovplyvňujúce tento vývoj - nezamestnanosť, privatizácia, mena, sociálne otázky...