Predpoklady a bariéry efektívneho rozhodovania vo verejnej správe - Šimák, Ladislav
Špecifiká rozhodovania vo verejnej správe. Štátna správa, samospráva. Rozhodovanie v krízových situáciách. Bariéry efektívneho rozhodovania a hrozby chybných rozhodnutí pri riešení krízových situácií. Príprava a vzdelávanie krízových manažérov pre verejnú správu.