Identity Management ako služba - Kuna, Marián
Service Oriented Architecture (SOA) ako integrálna súčasť podnikového softvéru, poskytujúca rámec na efektívny vývoj softvérových komponentov ako služieb, ktoré sú jednoducho zdieľateľné, znovupoužiteľné a integrovateľné. Koncept SOA.