Vplyv partnerstiev na regionálny rozvoj - Hamalová, Marta
Endogénny rozvoj. Partnerstvá a regionálny rozvoj. Charakteristické znaky partnerstva. Pozitívne efekty partnerstiev. Základné druhy partnerstiev. Partnerstvá vo verejnom sektore. Verejno-súkromné partnerstvá (Public private partnerships - PPP). PPP orientované na rozvoj infraštruktúry. PPP súvisiace s rozvojom inovatívneho prostredia. Medzipodnikové partnerstvá.